ДОСТАВКА

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Нашата цел е да Ви бъдем от полза! Имаме стандартни срокове за доставка и Експресни услуги, които ни дават възможност да реагираме по-бързо, ако Ви е нужно.

При желание за експресна доставка – моля, да се свържете с нас по телефон или e-mail – Ще направим всичко възможно да доставим стоката в желания от Вас срок!

Стандартни срокове за доставка

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес в срок:

При налични стоки:

до 2 раб. дни след получаване на поръчката за стоки, които са налични.

     при поръчки, заявени до 13:00 часа експедицията се извършва същия ден,

     при поръчки след 14:00 часа експедицията е на следващия ден.

При стоки, които се произвеждат:

3-5 раб. дни, за стандартни стоки, които се произвеждат.

По договаряне – за изделия по задание на клиента

При стоки, изискващи внос:

До 14 дни след одобряване на поръчката

При стоки, които се произвеждат по задание на клиента или продукти, изискващи внос, срок за доставка се уговаря допълнително.

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида и транспорта за доставка.

Доставката се извършва от избрана от клиента куриерска фирма и  по действащата актуална ценова листа на съответната.

ПРЕДАВАНЕ НА СТОКАТА

Стоката се предава на Клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента.

При предаване на стоката Клиентът или третото лице подписват придружаващите я документи. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Banermix.com се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока.

Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема и всички допълнителни разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

При получаване на пратката, проверете съдържанието на пакета за дефект при транспортиране или несъответствия на изпратената стока с подадената заявка! Задължително пред куриера!

При получаване на пратката, е необходимо Вие да проверите продуктите и ако има някакво несъответствие да се свържете незабавно с представител на Banermix.com. Ако това не бъде направено се счита, че продуктите са одобрени и отговарят на съответните изисквания. При констатиране на някакъв дефект ние се ангажираме да реагираме до 24 ч. от доставката, а Вие да съхраните продуктите до момента на връщането им във вида, в който сте ги получили.

ПРАВО НА ОТКАЗ

Клиентът има право да откаже да получи заявената от него за покупка стока, когато:

1.доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед,

2.при транспортирането стоката или нейната опаковка е била повредена,

3.цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.

Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите съгласно чл.55 има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор за закупуване на стока чрез banermix.com, като върне стоката в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаването й.

В случай, че Клиентът се откаже от сключения договор в срока по предходното изречение, той следва да изпрати изявление за отказ от сключения договор до banermix.com и да върне стоката с ненарушена цялост, неизползвана и с оставени на местата етикети. Banermix.com е длъжен да възстанови на Клиента в пълен размер заплатената продажна цена не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която Клиентът е упражнил някое от правата си на отказ.

Внимание!

Отказването на заявката става задължително в писмена форма по имейл. Ако стоките са вече изпратени от Рекламно студио „КРОПС.БГ” ООД, Вие можете да откажете да ги приемете в момента на получаването им от куриера, а разходите да останат за сметка на Рекламно студио „КРОПС.БГ” ООД. Ако Вие откажете стоките след получаването им, но в рамките на седемдневния срок посочен по-горе, може да ги върнете за собствена сметка с куриер или да ги донесете на място в офис на banermix.com