ЗА НАС

Banermix.com е част от голямото семейство на рекламно студио CROPS заедно със Super Print – сайтът ни за печатни рекламни материали, Big Print – където ще откриете всичко, от което се нуждаете за една наистина добра външна реклама и не на последно място – WebniMe – нашият сайт за уеб услуги, с помощта на които да изградите отлична онлайн репутация и да се издигнете на челни позиции в интернет търсачките.

Рекламно студио „CROPS“ съществува на пазара от 2009 година. През всичките почти десет години ние се доказахме като истински професионалисти в областта на маркетинга и рекламата и по този начин успяхме да задържим и умножим нашите клиенти. Нашата основна цел е била и ще бъде да предоставим на нашите клиенти РЕКЛАМА от А до Я, реклама по всички възможни канали, защото знаем, че нашите клиенти изискват и заслужават само най-добрата реклама!

Екипът на CROPS, респективно на BANERMIX е изграден от професионалисти, които са професионалисти в своята работа. Спокойно можем да заявим, че предоставяме на своите клиенти дизайн, предпечат, печат, производство и монтаж на рекламни материали, като гарантираме за високото им качество. И понеже сме на ясно, че времето на всички ни е ценно и не желаем да го пилеем, спазваме предварително уговорените срокове до минута.

В онлайн магазин BANERMIX.COM предлагаме на своите клиенти рекламни банери, банер стойки, рамки, стелажи и разнообразие от плексигласови изделия за всеки вкус на конкурентни цени и с доставка не само в София, но и в цялата страна.

Избирайки BANERMIX Вие получавате комплексна услуга – от дизайн – до готов продукт за реклама и то на изгодна цена.

Ние рекламираме Вашия бизнес и го правим перфектно!