Home/Uncategorized/Изработка на плексигласови изделия

Изработка на плексигласови изделия

Плексигласови изделия

плексигласови изделия

плексигласови изделия

Кои са първите плексигласови изделия, за които се сещате? Може би в момента нищо не Ви идва на ум, но ние ще Ви дадем жокер. Сещате ли се за оригиналните поставки за визитки на шефа си? Или може би тези за флаери, брошури, вестници, списания, каталози и разни други рекламни материали? Всички те могат да бъдат с хоризонтално и/-ли вертикално разположение в пространството – според индивидуалните желания и според вкусовете за естетика и симетричност.

Размерите на нашите плексигласови изделия, които всъщност можете да разгледате в отдел Продукти, варират според формата на артикулите, които ще бъдат поставени в тях, според броя на позициите (поставките) и нивата им. Форматите на артикулите варират от А3 до А6, затова и в предвиденото разстояние между нивата, ако има такива, се наблюдават колебания.

Поставките са подходящи за офиса, банки, болници, административни сгради и институции, хипермаркети с многобройна продукция, както и за по-малки магазинчета. При нас можете да поръчате плексигласови изделия, подходящи за окачване на стени във всякакви размери и за всякакви формати. Те имат едно предимство – не изискват много място, на което да бъдат разположени. Могат дори да бъдат вграждани, стига да имате необходимите условия за това и стига да искате да са възможно най-незабележими.

Сред едни от най-новите продукти от групата на нашите плексигласови изделия са поставки за брошури, комбинирани с визитник. Така получавате 2 в 1 – подреждате своите брошури и непосредствено до тях, на видно място, разполагате визитките си, които да се набиват на очи, когато всеки се протегне за брошура и обратно – който реши да си вземе от визитките Ви, ще се зачете и в брошурите.

Ако нямате изработени брошури, можем да Ви помогнем и за тяхната направа. Предлагаме: дизайн и предпечат, печат, довършителни операции, с които да придадете неповторим вид на своите рекламни материали, както и монтаж на конструкции на външната реклама. Ако имате нужда от адекватен съвет за своята успешна PR-кампания и утвърждаването на подобаваща репутация, ние сме мястото, на което ще ги получите.

Приканваме Ви да разгледате нашите сайтове: CROPS, BigPrint, SuperPrint, Webnime и не на последно място BanerMix! Oчакваме Ви!

Нашата работа е да рекламираме Вашия бизнес!

By | 2017-04-24T22:33:29+00:00 юли 15th, 2016|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment

Real Time Web Analytics