Home/News, Uncategorized/Продукти, които предлагаме в Banermix

Продукти, които предлагаме в Banermix

Продукти, които предлагаме в Banermix

продукти в банермикс, На вниманието на нашите клиенти и преглеждащите страницата ни в този момент – предоставяме подробна информация за всички продукти, които Banermix предлага, а именно: рекламни банерипана за банери, плексигласови изделия, стойки и стелажи, снап-рамки, POP и POS продукти.

Рекламни банери

Какво можем да кажем за рекламни банери – те са едно от рекламните средства, които се използват в кампаниите – рекламни и PR – на всички, уважаващи себе си фирми. Те са подходящи за поддръжката на Вашия имидж и репутация, да класирате себе си нависоко в средата, в която оперирате, както и да задържате вниманието на клиентите си задълго.

Качеството на рекламните банери не се повлиява от размера, но цената – да. Затова, ако се колебаете какъв размер ще е подходящ за реализиране на намисленото от Вас, най-напред си изяснете отговора на този въпрос, а след това пристъпете към избора и поръчката. В сайта можете да се запознаете подробно с вариациите при избора на рекламни банери. Ако искате да получите повече информация за паната, четете по-надолу…

Тези, които предоставяме, са от винил и PP филм. Разнообразието от размери, които предлагаме, варира от пано за банер – винил 50/150 – 150/250 до панa за банери PP филм – 55/150 – 150/250. Изборът Ви отново следва да е продиктуван от индивидуалните потребности, които всъщност Ви подтикват да купувате. В случай че не сте ориентирани, в категория Продукти можете да разгледате поотделно всеки профил и да изберете онези характеристики, които най-близо се доближават до Вашите изисквания.

Banermix предоставя и плексигласови изделия. Както сами можете да видите в сайта, различни варианти не липсват и там. Можете да избирате между поставки за брошури с 1, 3, 4 и повече позиции, за формат от А4 до A6, като размерите варират между 100/210мм, 105/210мм, 120/210мм и тн.

Едни от най-търсените продукти, които Banermix предлага, са стойките и стелажите. Те също имат фиксирани форми и размери, като могат да бъдат направени индивидуални артикули по заявка на клиента. Може би се питате каква е разликата между стелаж и стойка – че стелажът може да има повече от 1 деление, докато стойката е само с 1 място за поставяне на брошури и подобни рекламни материали – флаери, диплянки, каталози и т.н.

Рамки

Снап рамките са сред продуктите, в производството на които също сме добри. Тук можем да си позволим размах и да Ви предложим разнообразие по отношение на външния им вид и размерите, които да са съобразени с индивидуалните Ви изисквания, от една страна, както и да са съобразени с частния случай и предметите – снимки, плакати, огледала, гоблени, витрини и т.н., за които Ви трябват, от друга. Профилите са алуминиеви, с различна дебелина, с различни размери според форматите на изделията, които ще бъдат поставени в тях. Има вероятност Вашите предпочитания за снап рамки да не бъдат намерени и да не са качени в електронната ни страница заради невъзможността да бъдат обхванати, затова Ви съветваме преди да се откажете, да ни пишете и да Ви кажем дали наистина не можем да Ви бъдем полезни. Призивът ни е да се свържете с нас и съвместно да обмислим опция/-и, с които да постигнете замисъла си.

POP и POS продукти

POP и POS продуктите също заемат своето място при нас. В сайта ни можете да избирате измежду немалък брой продукти от посочената категория с възможност да изберете най-удачното за Вас решение. Дали ще бъде рекламен щанд, с който да се откроявате на фона на останалите конкуренти, дали ще бъде POP-UP стена – стандартна или извита, с осветление или без, или пък имате нужда от рекламна банер стена – всичко можете да откриете на едно място – при нас.

Пожелаваме Ви да се насладите на нашите продукти, докато сърфирате из страницата ни! Бъдете претенциозни, изисквайте само най-доброто за себе си, защото го заслужавате!

За всичко, което можем да Ви предложим от света на рекламата, посетете и сайта на рекламно студио CROPS! В спезиализираните ни сайтове за печатни рекламни материали – Super Print, и за външна реклама – Big Print можете да видите всичките ни продукти и услуги от тази сфера на рекламата, а ако имате нужда от SEO консултация е най – добре да посетите и сайта на нашата уеб агенция -webnime !

By | 2017-04-24T22:33:29+00:00 юли 15th, 2016|News, Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment

Real Time Web Analytics