Home/Uncategorized/Евтини плексигласови изделия

Евтини плексигласови изделия

Евтини плексигласови изделия

Освен евтини снап рамки и различни рекламни средства, ние Ви предлагаме изработка и на други евтини плексигласови изделия от най-високо качество като: урни, стойки, стелажи и др., с които можете да се запознаете отблизо в нашия сайт.

Вече можете да подсигурите място за съхранение и подредба на Вашите визитни картички, вместо постоянно да ги разпилявате и губите. Освен това можете да се сдобиете с евтини урни, поставки за брошури и флаери, които да позиционирате на стратегически места, така че да могат да бъдат виждани от всеки, минаващ покрай тях.

Стелажите и стойките, предвид вариантите, в които ги предлагаме, са подходящи за всяка една статична реклама, която може да има и периодичен характери – например флаери и брошури, които информират за лимитирани колекции, промоции, отстъпки, предстоящи събития, участия на известни личности в дадени клубове и др.

евтини плексигласови изделия

евтини плексигласови изделия

Въпреки че фирмите си набавят промоутъри, които да разпространяват посочените изделия, не трябва да пренебрегвате ефективността и на неподвижните евтини плексигласови изделия, които можете да видите навсякъде – пред и в търговски обекти, в офиси, в банки, в административни сгради и др.

Компактността на стойките и стелажите позволява с помощта на единичен продукт да поместите няколко и различни по вид рекламни средства, като по този начин спестявате допълнителни разходи, които можете да инвестирате в други, по-належащи материали – колкото повече, толкова по-добре за Вас!

Всички евтини плексигласови изделия, които предлагаме, са леки, лесно преносими, подходящи да се носят на ръка и на по-далечни разстояния и т.н.

За цени не говорим, макар че точно за тях искате да чуете – те са споменати така или иначе в характеристиката на всеки продукт. Непрекъснато предлагаме и оферти и отстъпки, затова Ви съветваме да следите дейността ни – така печелите и Вие, и ние.

Ако имате нужда от изработка, дизайн и печат на флаери и брошури, ние предлагаме и тази услуга. С две думи – предлагаме всичко от света на рекламната дейност.

Местата, на които можете да ни намерите, са: BigPrint, SuperPrint, Webnime, CROPS.

By | 2017-04-24T22:33:29+00:00 юли 20th, 2016|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment

Real Time Web Analytics