Home/Uncategorized/Рол банери

Рол банери

Рол банери

рол банери

рол банери

При нас можете да откриете и качествени рол банери на изгодни цени. Те са идеалното рекламно и презентационно средство, без което не може да мине нито една сбирка, панаир, конференция, бизнес събитие и др. Вариантите, в които Ви ги предлагаме, са съобразени с всеки вкус и възможности.

Рол банери имаме в размери: 60/160, 80/200, 100/200, 120/200, 150/200 –едно- или двустранни. Освен това, наред с рол банери, предлагаме и поставки за такива – с кръгли, кръстосани или успоредни крачета/основи, сгъваеми и лесни за пренасяне. Можете подробно да се запознаете с тях в раздел Продукти, както и да обърнете внимание на указанията за правилен монтаж на изделията.

Обикновено всяка една рекламна визия се навива автоматично, с помощта на пружинен механизъм в основата. По този начин те се разпъват бързо, лесно и без усилия. Като допълнение получавате и раница, в която да съхранявате рол банерите си и да ги защитите от неблагоприятни климатични условия при пренасянето им. Раницата е включена в цената.

Дали ще предпочетете Х или L рол банери, няма проблеми – ние ги имаме налични и то според размерите, които ще Ви трябват. Наричат се така според банер стойката, придържаща плаката, както сами можете да забележите от изображенията, качени в сайта. Няма как да кажем коя е по-добра и коя е по-надеждна просто защото и двата вида са еднакво стабилни. Ако желаете луксозна преносима стойка за винил, значи всъщност имате нужда от нашите двустранни рол банери. Те имат преимуществото, че са двулицеви, тоест можете да изложите двойно

рол банери

рол банери

повече информация без каквито и да било усилия, а смяната на плаката няма да отнема от времето, предназначено за събитието.

За тези и други продукти – плексигласови изделия, стелажи, стойки, POP и POS продукти – разгледайте предложенията ни в Banermix.com.

За печат и дизайн на Вашите рекламни средства и материали прегледайте BigPrint, SuperPrint, CROPS, a ако сайтът Ви има нужда от напълно нова визия и/-ли SEO оптимизация, Вашето място е WebniMe.

Очакваме Ви!

By | 2017-04-24T22:33:29+00:00 юли 21st, 2016|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment

Real Time Web Analytics