Рамки за снимки

рамки за снимки https://banermix.com/

рамки за снимки

В живота има само едни рамки, които имат благоприятен ефект върху нас и това са рамки за снимки. Въпреки че за повечето от нас социалните мрежи са достатъчно видно място, на което да „окачваме“ снимките си, все още съществува една част от обществото, която се придържа към традиционните привички и обича да украсява бюрата, нощните шкафчета, етажерките и стените си със своите образи. Уловен в красива снимка момент, с още по-красиви рамки – идеален подарък за Вас, за любимия/-ата Ви, любопитните Ви роднини, както и за верните и недотам верни приятели.

рамки за снимки https://banermix.com/

рамки за снимки

Колкото повече време живееш или общуваш с един човек, толкова повече разбираш що за стока е. Започваш да улавяш лъжите му и кога иска да се измъкне, закачките му стават предсказуеми, а когато те дразни от любов, ти идва да му избодеш очите. И всеки ден да се гледате, и всяка нощ да заспивате един до друг, приемайки се с времето взаимно за даденост, вътрешно няма да Ви трепва толкова от споделените моменти, колкото когато прелиствате общите си снимки, запечатили красиви спомени. Тогава вече ще изпитвате носталгия и умиление по отминалите дни. Затова предлагаме невероятни рамки за снимки – всякакъв формат, от всякакви материали, с всевъзможна орнаментация, в различни цветове и разположение.

рамки за снимки https://banermix.com/

рамки за снимки

рамки за снимки https://banermix.com/

рамки за снимки

При производството на нашите рамки за снимки се придържаме към следното правило: „ Направи рамката така, че ако снимките са грозни, поне тя да компенсира с красота и стил, а ако са страхотни, да станат два пъти по-уникални“. При поръчка на рамки за снимки от нас, ще получите елегантна визия, качествена изработка и то на ниски цени. Ако Вие, дами, сте инициатор за подобен подарък, Ви съветваме да си поръчате няколко бройки, защото ще осъзнаете, че е по-добре да сложите своя лична снимка на стената с онази дантелена рокля и високи токчета, вместо да гледате окапаната риза на мъжа Ви.