Стойки за рекламни материали

стойки за рекламни материали https://banermix.com/

стойки за рекламни материали

Стойки за рекламни материали – едно от най-важните правила за привличане на вниманието на потребителите върху продуктите и услугите, които предлагате, несъмнено е начина, по който ги презентирате. Наред с билбордовете и облепянето на фирмените автомобили например, един от най-ефективните методи за представянето на нови продукти и услуги е използването на стойки от метал, плексиглас или комбинация от двете за тяхното излагане. Когато избраните стойки са със стилен дизайн и качествено изработени, Вашите рекламни материали определено ще бъдат забелязвани. Един от най-сигурните начини да привлечете вниманието на бъдещите си клиенти към Вашия нов продукт или услуга е когато ги поставите на брандирана рекламна стойка с атрактивен дизайн. Това със сигурност ще им направи впечатление.

стойки за рекламни материали https://banermix.com/

стойки за рекламни материали

Видове стойки за рекламни материали

В Banermix ще откриете широко разнообразие от стойки за рекламни материали от алуминиеви профили и плексиглас. Това разнообразие ще Ви даде възможност да създадете разнообразни по дизайн решения за представянето на Вашите рекламни материали. Стойките са изработени от качествени материали – плексиглас, PVC и алуминиеви профили.  Стойките, които предлагаме са практични и удобни. Дизайнът е стилен и изчистен, така че да изпъкват рекламните материали поставени в тях, а не самите те. Имаме разнообразие от модели и големини, с които да успеем да задоволим и най – капризните си клиенти.

Рекламните стойки могат да бъдат използване освен за излагането на брошури, флаери и каталози и за презентирането на плакати – рекламни, филмови, информационни и други. И при този вид стойки – за рекламни плакати – също имаме голямо разнообразие от размири и модели на профилната рамка. Имате възможност да избирате измежду профили с различна ширина и такива със заоблени или прави ъгли.

стойки за рекламни материали https://banermix.com/

стойки за рекламни материали

Голямо  творчество  можете да  проявите и  при избора на стойки от плексиглас. Те са красиви, стилни и удобни и в тях Вашите рекламни материали определено ще бъдат забелязани. Плексигласовите стойки могат да бъдат настолни, стенни или позиционни. Стойките се поддържат лесно, дискретни са и не заемат много място. Поради спецификата на материала, от който са изработени са устойчиви на удар и промени в температурите.

Ако след прочитането на тази статия във Вас възникват някакви въпроси, не се колебайте да ни потърсите на посочените координати. Екипът ни с удоволствие ще отговори на всички запитвания и с радост ще даде своето професионално мнение.