Стоп реклама

стоп реклама https://banermix.com/

стоп реклама

Външна реклама е всеки един вид реклама, която достига до потребителите когато те са на открито. С годините външната реклама стана неизменна част от градския пейзаж. Като започнем от билбордовете, надписите от обемни букви (светещи или пък не), автобусните спирки, рекламните банери и стигнем до тротоарната или още стоп реклама. Външната реклама е навсякъде около нас. Ако продуктът или услугата, която предлагате е с масов характер, външната реклама е точното средство, с което да привлечете вниманието на  голяма аудитория.

Стоп реклама или така наречената още тротоарна реклама или стопер е един от най-често срещаните и сравнително евтини рекламни похвати при избора на външна реклама. Стоп рекламата е едно от класическите решения за P.O.S. С рекламните стопери лесно привличате вниманието на минувачите. Доказано е, че този тип реклама предизвиква почти моментален импулс и желание у човек за пазаруване.

Стоп реклама – размери

Стоп реклама най-често се изработва от алуминиеви снап профили. Алуминиевите профили са много устойчиви на външни влияния, което гарантира дълъг период на експлоатация без риск от повреда. Стандартните размери на стоперите са 50см/70см или 70см/100см, но това не означава, че не могат да бъдат изработени и в друг размер. Всичко зависи изцяло от Вашата представа за това как искате да изглежда Вашата стоп реклама.

стоп реклама https://banermix.com/

стоп реклама

Друг вариант за изработка на стоп реклама е от  метални, прахово боядисани профили, на които се залепя фолио с желаната от клиента рекламна визия.

При избора на стоп реклама трябва да съобразите и това дали искате да им едностранна или двустранна визия. И в двата случая можете да поставяте стопера спрямо посоката на човекопотока. Стоп рекламата е лесно преносима и удобна. Не заема много място, поради неголемите си размери, но същевременно предоставя достатъчно рекламна площ. При избора на стоп реклама от алуминиеви снап профили имате възможност за многократна подмяна на рекламните плакати.

Стоп рекламата е функционална, с ниско тегло и позволява експлоатация на открито за дълъг период от време. С нея имате възможност да подменяте рекламните послания често и без това да Ви коства сериозни финансови вложения.

Стоп реклама – цени

стоп реклама https://banermix.com/

стоп реклама

Цените за стоп реклама варират спрямо избрания размер и избор на двустранна или едностранна визия. Влияние оказва и избора на материал за изработката на Вашата тротоарна реклама. В нашия онлайн магазин ще откриете разнообразие от модели стоп реклама. Ако все пак не откривате подходящата за Вас стоп реклама, не се колебайте и ни потърсете.

Стоп реклама – приложения

Тротоарната реклама е много предпочитана от собствениците на различни търговски обекти, кафенета и ресторанти. Намира широко приложение и в офиси. Стоп реклама можем да срещнем на пешеходните зони в града, на паркинги, бензиностанции и въобще на местата, от където обикновено минават много хора.

Стоп рекламата може да бъде и осветена, което я прави видима и вечер, което също е голямо нейно предимство, защото не ограничава периода, през който може да бъде използвана.