Щандове

щандове https://banermix.com/

щандове

В Banermix ще откриете щандове със стандартен дизайн или пък нестандартен такъв. Те комбинират в себе си гъвкавостта на POP-UP конструкцията с дизайнерски форми и нестандартни решения. С щандовете, които можете да закупите при нас, ние Ви предлагаме правилното за Вас решение, независимо от това къде сте избрали да бъде монтиран изложбения щанд, неговите размери, форма, честотата му на използване, бюджетът, който сте предвидили за тази цел и амбициите, които имате.

При нас ще откриете не само щандове, но и цялостни решения за Вашето представяне на различни презентации и изложения. Както в България, така и в  чужбина.

Ние работим съвместно с нашите клиенти, за да бъдем сигурни, че избраните от Вас щандове ще бъдат готови  в сроковете, които предварително са договорени и спрямо Вашите изисквания за качество и дизайн.

Всеки един проект, с който се захванем, бива изпипан до най-малкия детайл. Това е така, за да бъдем сигурни, че ще постигнем перфектни резултати всеки път. В Banermix, ние можем да направим дизайна на Вашите щандове, да ги изработим, транспортираме и ако желаете – монтираме и демонтираме.

Рекламни щандове – видове

щандове https://banermix.com/

щандове

Предлагаме разнообразие от визии за изложбени щандове, които ще накарат всеки да Ви забележи. Те ще Ви преместят в едно по-високо ниво на представяне.

До тук Ви описахме големите щандове, които познаваме и срещаме на всички рекламни изложения и презентации. Щандове обаче можем да наречем и по-малките рекламни маси, които също се използват за презентации.

щандове https://banermix.com/

щандове

При тях също можете да вложите творчество и въображение в дизайна на визията. Тя ще Ви открои от всички останали участници. Понякога, размерът няма никакво значение, стига визията да е наистина завладяваща. В продуктовия асортимент на този онлайн магазин ще откриете разнообразие от отделни компоненти. Сред продуктите, които предлагаме са:

и други, с които сами ще можете да изградите желаната рекламна визия за Вашето представяне пред клиенти и партньори. Ако нищо от това, което виждате като продукти, не отговаря напълно на Вашите изисквания и представи, не се колебайте да се свържете с нас. Заедно ще изготвим проекти за желаните от Вас рекламни щандове.

За да изградите успешна рекламна кампания е нужно да мислите мащабно и да изпипате всички детайли. Това означава от избора на подходящите печатни рекламни материали, през изграждането на стратегически разположена външна реклама, до Вашето представяне в интернет пространството и изграждането на Вашата онлайн репутация. За всичко това ще Ви е необходим професионален опит и екип, а ние сме точно това – професионалисти с дългогодишен опит в рекламния бизнес. Доверете ни се и заедно ще покорим рекламните върхове!